maskerad fest.

har inte tid att skriva ett inlägg egentligen men gör det snabbt :)
vaknade vid 12 idag tror jag, såg att jag blivit bjuden på en maskeradfest så varför inte? orkade inte först men sen vart jag övertalad så började med min mask på en gång :)
eller syrran hjälpte mig ;)
ska till emma nu som ska sminka oss :) sen bär det av till festen:)
måste chilla skriver antagligen ikväll:)
PÖöösss :*

hemma efter en nollning på stan;)

min dag började som världens mardröm men det vart bättre sen.
kommer inte ihåg så mycket som vi gjorde i skolan, förutom att jag och Sofia skulle försöka gå till tyskan för första gången på hela veckan, men vågade inte gå in i klassrummet ju, som jag skrev i förra inlägget :P
men efter skolan så åkta vi hem till Sofia och hon byte skor och så drog vi hem till mig och chillade, gjorde ordning oss och så. Sen bar det av tillbaka till stan, där träffade vi Molly och Tina. Så gick vi till skolan och det var bara 7st från min klass som gick på nollningen men vi var ju med hela skolan som tur var. Det bar av till berzan först där vi körde jag har aldrig men sen kom polisen så alla drog till valla? och var där och körde lekar och vart målade i ansiktet. Sen drog vi oss till stan där det var fullt med nollor och poliser, kommer inte ihåg så mycket mera..
tog bussen vid halv 12 och nu ligger jag i min älskade säng som jag längtat till hela kvällen;D lägger upp bilder från idag imorgon ;)

ska kolla på filmer på tv:n och sen sova :)
Nattifnatti:*

skola skola skola :)

Häääj :)

Hann inte att göra ett blogginlägg imorse så gör de nu. Försov mig lite så kom nästan försent till bussen men mamma fick köra rally ;D
haaha fett kul :)

som första lektion hade vi arbetsätt och lära men sen kom jag och sofia på att vi ska ha tyska så vi skulle bege oss dit men vågade inte gå in i klassrummet så stod utanför och hade skrattanfall. Sen så visste vi inte om vi stod utanför tyska rummet men jag tittade in genom "fönstrena" och bara: Joo det är tyska för den där tjejen gick i min tyskaklass i min förra skola. Pinsamma var att tjejen tittade bakåt och såg mig, haha vinkade och började garva som fan. Så vi sket i tyskaklassen och börjar på måndag istället, så vi åkte hiss nästan hela den lektionen haha men sen vart vi trötta.

och nu har vi multimedia, haha och våran lärare försov sig. pinsamt.
men ska lyssna nu.
Baba :*

varför?

varför gör jag såhär mot mig själv? varför har jag blivit mega deprimerad på sistone?
jag hatar allt och inget. Nu vill jag bara försvinna åka någonstans där ingen bryr sig.
bort från allt.
jag platsar inte in i den här perfekta världen, det finns bara inte rum för just mig.
neee nu orkar jag inte mer.

helt fel,

det där inlägget som kom in idag med rubriken: god morgon, god morgon skulle komma upp igår. så det vart lite fel. haaha men alla fall, sovde hos anna tills idag rätt skönt :) vart rätt sent igår och somnade inte förens efter 12, sen ska man ju upp vid typ halv sju. Blää, varför orkade man sig upp dom första skoldagarna och inte nu?

sitter i skolan och har svenska, skriver porträttskrivning, vilket är grymt roligt ;D
låter kanske boring men jag älskar att skriva så. Jag skriver om Tobias en kille i klassen och så ska man intervjua och göra det så intressant som möjligt, rätt svår uppgift tycker jag men det ska nog bli bra :)
kanske ska jobba vidare så jag inte slantar efter ;D

Pööösshej från infokomp;)

god morgon god morgon

hatar verkligen att gå upp såhär tidigt men jag ska inte klaga, idag är de en softdag tror jag :)
nu på morgonen ska jag våldgästa malin, sen blire att dra till stan. slutar vid kvart över 2 idag men vet inte om vi skulle hitta på något med faddrarna. vi får väl se massa snacka om att dra lasserdome? stavningen där asså. Haha men nu ska jag göra ordning mig, sen ikväll sover jag kanske hos Annisen :)
PÖÖÖÖSS :*


dålig uppdatering

jag kan tyvärr inte säga anledningen till den dåliga uppdateringen men om ni visste den skulle ni förstå mig. det hände en sak med den jag älskar mest i förgår tror jag det var och det var hemskt. Sov över hos Kenny igår till idag på grund av det. Ingen av oss mådde särskilt bra. men nu gör vi de eller alla fall lite bättre. men jag hoppas ni förstår mig alla fall och jag ska bli bättre på att skriva tro mig :)
men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och dra till Mullis och vara där en stund sen ta bussen till rese och så har man gympa ;)
Naattis :*

haha gamla bilder xD

tankar.

Har tänkt på en sak, varför tar man alltid bort de man älskar mest?
Jag är beroende av mitt löshår, när jag väl har de. Och jag tog bort de långt innan jag egentligen borde de. Varför är jag inte riktigt 100 på. För det första sa jag till mig själv att neejj jag behöver nog inte de här håret. Jag sa det högt. men innerst inne gjorde håret mig självsäkrare jag tyckte om mig själv i det håret.
Jag älskade verkligen den känslan och jag önskar jag kommer uppleva den igen.

nollning

förlåt men hade ingen ork att skriva igår kom hem rätt sent, grillade med faddrarna en stund.
ehm kan säga att jag blivit redigt nollad idag. haha :)
första lektionen hade vi svenska, rätt soft skulle bara skriva lite om sig själv och varför man valde infokomp.
efter det hade vi engelska test, lite roligt att alla var inne på facebook samtidigt xD
aja provet gick väl bra tror jag :)
hade lunch efter provet, rätt skönt att behöva gå ut och in till stan för att äta. Få lite friskluft och så, tog hissen upp som vanligt haha latisar xD
kom nästan försent till matte provet, men vi hann och det gick inte lika bra. Usch hatar verkligen matte.
efter matten var de fadderverksamhet, rätt roligt. var tvungna att ha på sig, gummistövlar, shorts, vår vita tröja, cykelhjälm och underkläder på det xD har tyvärr inga bilder på det :(
vi tågade genom stan och sjöng infokomp låten. sen vart det lite lekar och så. Haha men det var chill.
Gick till rese sen och möte upp Kenny en putte stund :)
så åkte jag hem och här är jag ;)

heldag hos Kenny :)

Häjsan.
känner att jag inte direkt varit så insatt i att blogga idag. åkte ju sjukt tidigt till Kenny imorse, tänkte skriva ett inlägg där men då gick åskan eller deras internet dog så då vart det lite svårt.
Ehm annars gick jag upp vid halv sju och tåget var försenat så jag tog en buss istället, sen tåg och så träffade jag Kenny vid tågstation. Han hade med sig hundarna så var ute med dem lite, sen drog vi hem och började titta på massa filmer :) myysigt när de är så dåligt väder. Gjorde inte så mycket förutom myste och titta på film.
åkte hem vid 7? tror jag :) haaha men kom hem vid 10 nästan, käkade lite och så duschade jag. Har ju skola imorgon som man måste orka sig upp till. ååhh orkar verkligen inte de. Haha men det är roligt nu när man har ny klassisar och så :) men ae nu ska jag göra ordning mig för sängen.
Natti natti :*


första dan på gymnasiet.

Häääj! :)

har varit hemma ett tag men inte riktigt orkat blogga, är skit trött.
det gick faktiskt bättre än vad jag förväntat mig, trodde jag skulle bli mobbad och helt utanför vilket jag faktiskt inte blev. Haha :)

när jag kom dit däremot var jag livrädd, visste inte vart jag skulle så följde efter några tillslut. men hamnade rätt. jag ska börja M10A haha vet vad min klass heter wooho:D
faddrarna kom idag också, det var det värsta jag någonsin varit med om, det kom in en fadder och bara: Finns det någon Julia stenberg? Julia Stenberg? då önskade jag att jag inte fanns, kan jag lova. tillslut gav jag med mig haha...läääskigt. men det var inte så farligt dem snacka bara lite med mig. men efter de vart dem ass dryga mot mig. jag och två tjejer till stod och smsa och så tvingade dem oss att bära en filt på tre pers xD
ser inte fram emot nollningen, eller jo.
men det var skit roligt faktiskt. efter skolan följde jag, Molly och Tintin till tåget. skit schyssta tjejer som jag precis träffat :) sen träffa jag kenny & christoffer. sen åkte jag hem.

och nu ska jag se klart på en film och sen sova. ska upp vid halv sju för att åka till Kenny :) jag är ledig imorgon. haha gör vadsomhelst för honom...jag är för snäll helt enkelt.

Natti natti*


nu är jag gymnasie elev.

god morgon :)
idag är min första dag som gymnasie elev, fett nervös..kommer inte ens ihåg vilken klass jag börjar i :O
braa....
haha måste göra ordning mig ska möta anna vid station snart, skriver när jag kommer hem hur det gick. önska mig lycka till..
Puuuss :*

mot sängen.

Sitter på sängen och har snackat med Kenny och packat upp massa eftersom jag inte varit hemma på flera veckor. usch känns inte bra att börja på en ny skola imorgon med nya människor och ingen som man känner. men det är bara att bita ihop och kämpa sig igenom dagen, ska börja på infokomp, journalistik jag har alltid drömt om att bli författare/journalist. Så det kommer bli roligt, bara man hittar kompisar.
Pappa muntrade upp mig förut och sa att jag säkert inte kan bli mobbad dom tre första dagarna. det kändes bra..tack för den. aja nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon :)
God natt :*


tillbaka med ny bloggis =)

Hääääjj!

nu har jag startat en ny blogg, mina föra "förstördes" kan man säga.
så från mysupersweetlife.blogg.se till juuwliast.blogg.se :)
ny början på bloggandet :)
Pööössis :*


Välkommen till min nya blogg!





RSS 2.0